Tas bavet

03

24 oktober ‘19

Bar Bavet

Square cadeaubon

Start-up

Fysieke kleding winkels, ze krijgen het steeds zwaarder te verduren. En al zeker in onze geliefde Westhoek. Damn you world wide web! Als je er dan een nieuwe start, zijn 2 zaken essentieel. Punt één, vind een gat in de lokale markt. Punt twee, doe het met passie! Ines Garrein scoort hoge punten op beide criteria. Bar Bavet wordt dé gloednieuwe referentie in zwangerschapskledij in Poperinge en ver daarbuiten.

The birth

Niets interessanter voor een grafisch ontwerper dan ingeschakeld te worden aan het begin van een nieuw commercieel verhaal. Aanwezig zijn bij de geboorte van een bedrijf zorgt ervoor dat je stempel hard wordt afgedrukt. Een consistente visuele uitstraling geeft alle partijen een grote voldoening.

Carte blanche?

Zeker niet. Ines wist maar wat goed welke richting ze met Bar Bavet uit wilde. De krijtlijnen waren er. De invulling nu ook. Het bolle logo is in dit geval niet het hart maar de buik de firma. Maar er is meer. Een handvol rake quotes in een stylish jasje. Bedankingskaartjes die de rode loper naar social media uitrollen. Aan alles werd gedacht. En voor wie het zich afvroeg, de website komt er snel aan! Ontdek de volledige case hier.

Enorm veel succes gewenst, Ines!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info